Kuřecí roláda

15.02.2011 22:08

Suroviny:

1 celé kuře

500g mletého drůbežího masa

50g uvařené mrkve

50g sterilované kapie

50g sterilovaného hrášku

sůl

koření na kuře

alobal

Příprava:

Vykoštěné a omyté kuře položíme na alobal.Osolíme, okořeníme a rovnoměrně

rozprostřeme po celém plátu alobalu.Drůbeží maso smícháme s pokrájenou uvařenou mrkví,

sterilovanou kapií a hráškem.Osolíme, utvoříme váleček a dáme ho do středu masa.

Vše zatočíme do alobalu, převážeme nití a dáme asi na hodinku vařit do osoleného vývaru z kostí,

které jsme získali vykoštěním kuřete.Po uvaření vyjmeme z vývaru, alobal rozřízneme a kuře dáme

do trouby dopéci, aby získalo červenavou barvu.Roládu nakrájíme a podáváme.


Tvorba webu zdarma s Webnode Webnode